tack alla bloggläsare ♥

bloggen har stigit och sjunkt då och då , men vissa av er har iaf stannat kvar, vilket är jätte roligt !
det roligaste är alla fina och söta kommentarer som kommer in varje dag vi loggar in, innan kämpade vi med att få minst 1 kommentar i varje inlägg för att få lite mer ''jobb'' och tycka det är roligare att blogga och helt plötsligt kom en dag massor av kommentarer och så har det fortsatt !
dock har vi faktiskt inte så många läsare.. men det stiger varje dag och vi försöker och uppdatera minst 3 gånger om dagen.
ibland är det svårt, vi skriver om vad vi har gjort med hästarna, svarar på kommentarer , kanske lägger in ett this or that inlägg . och sen blire tomt i skallen, så ni får jätte gärna komma med ideér , ni kanske vill veta lite mer om våran bakgrund eller nått om hästarna, fråga på så ni får ännu fler inlägg än BARA dagens ridpass och lite annat gott !
och juste, vi ska försöka få mer videos och bilder, i helgen antagligen lördag elr söndagen ska vi in t ridhus, mamma får filma lite, blire inga bilder - blir dåligt i ridhus .
så då får ni nog ett gott skratt, våra ponnysar hittar alltid på bus, ingen går klockrent ett helt dressyr-hopp pass UTAN att göra nått busigt .
kanske ramlar av, lite fail video där på köpet ;)
aja, ska väll fixa ihop lite tidinlägg så ni har nått och läsa medans vi är i stallet och på IKEA eller vart vi skulle .

hoppas det inte var besvärligt att läsa denna ''långa'' texten , puss ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0